Solemaids såler for hælsmerter

160830 fodbold 010

Solemaider er spesiallagde innleggssåler for barn med hælsmerter forårsaket av Severs syndrom. Severs syndrom er forårsaket av betennelse i vekstsonen i den bakre delen av hælbenet og forårsaker smerter hyppigst hos aktive barn i alderen 9-14 år, men kan også forekomme hos litt yngre og eldre barn. Klassisk opplever barnet smerter i hælen(e) etter aktivitet og senere også under aktivitet. I alvorlige tilfeller kan det hende at barnet ikke kan delta i idrett eller fysiske aktiviteter.

Severs

Ikke la ditt barn måtte slutte med sin sport på grunn av vonde hæler.

sålenecrop

Severs syndrom er en tilstand som vil bli bra av seg selv over tid og ikke etterlater varige skader. Behandling er lindring og unngåelse av aktiviteter som provoserer smertene. For aktive barn kan det være vanskelig å avlaste nok, og for dem kan innleggssåler av solemaid være en god løsning. Solemaider er utviklet for å lindre smerter i hælen, og siden sålen ble utviklet har det hjulpet hundrevis av barn. Solemaider sørger for at barnet raskt kan komme tilbake til sportsaktivitet på lik linje med lagkameratene.

De patenterte solemaidene fungerer så snart de tas i bruk. Og selv barn som er veldig ømme på hælen, føler at smertene forsvinner når solemaids blir lagt til i fottøyet. Sålen fjerner trykket fra baksiden av hælen ved hjelp av en kile, og barnet kan gå og løpe rundt uten at det gjør vondt.

Både Tor Erik Ekle og Andreas Kolsvik tilpasser såler på vår klinikk.

Les mer på www.solemaids.dk

Hvis du ønsker en tid for barnet ditt, ber vi deg ringe til klinikken og snakke med Kiropraktor Tor Erik Ekle eller Andreas Kolsvik. Du kan også booke time på nettet, og da velger du en førstegangskonsultasjon.

HUSK! Ta med barnets fotball- eller håndball-sko til timen.

Prisen for en såle er 2300, - inkludert undersøkelse, evaluering og produksjon av et sett såler.

4G8A5977