Behandlingstilbud

Bli Optimal - Din Kiropraktorklinikk har kiropraktor, samtidig som vi har tett samarbeid med akupunktør og posturolog.

Kiropraktoren er spesialist på plager i hele bevegelsesapparatet og nervesystemet. De mest vanlige muskelskjelettlidelsene som kiropraktoren behandler er ryggsmerter, nakke- og skuldersmerter, hodepine, migrene, kolikk, graviditetsplager, svimmelhet, arm-, ben- og bekkensmerter.

Målet for behandlingen er å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparatet og nervesystemet. Dette leder til redusert smerte, bedre generell helse og økt livskvalitet. I behandlingen legger vi vekt på å se pasienten i et helhetsperspektiv etter en totalvurdering. Kiropraktikk (som betyr "gjort med hånd") bruker hovedsakelig hendene i selve behandlingen, og har mange teknikker og metoder for å gjenopprette normal funksjon i ledd, muskler, nervesystemet og bindevev.

Tverrfaglig

Vi jobber i et tverrfaglig miljø, og det er en fordel for deg som pasient. Vi kjenner hverandres fagområder godt, og kan derfor passe på at du får den behandlingen du trenger til rett tid. Vi kan være opptil tre personer på rommet samtidig når vi undersøker deg, for å sørge for at du får den hjelpen som du trenger!

Les mer om behandlingsmetodene våre:

Kiropraktikk

KIROPRAKTIKK